Wie zijn wij?

Deze website is opgericht door Lander Vanderstraeten- Sintobin met als doel zoveel mogelijk  informatie omtrent CI  verkrijgbaar op het wereld wijde web te centreren op 1 centrale website, dit zowel voor België als voor Nederland.

We bieden de mogelijkheid om gratis te bloggen.Op deze websites zijn er heel wat deskundigen geregistreerd die ongetwijfeld een abonnement zullen nemen op je blog! Idem dito voor het forum, ook hier is er een mix van CI dragers en deskundigen, aarzel dus niet om een vraag te stellen of deel te nemen in een discussie!

Zelf ben ik een CI drager, de meeste informatie is aangereikt door  deskundigen die betrokken zijn  bij mijn eigen implantatie. Zo is de wizard prognose uitgewerkt door Martine de Smit, logopediste en audiologe in het revalidatiecentrum Overleie te Kortrijk en lector in de opleiding audiologie en logopedie in de Arteveldehogeschool te Gent. De wizard probleemoplosser werd uitgewerkt door  de Oorgroep in Deurne onder leiding van Prof. dr. P. Govaerts.  De cijfers van de implantaten op jaarbasis zijn aangeleverd door Prof. dr. I. Dhooge van het UZ in Gent.

De drie hierboven vermelde personen zijn  nauw betrokken bij mijn implantatie. De onderzoeken en fittingen gebeuren in De Oorgroep in Deurne onder leiding van Prof. Dr. Govaerts, mijne operatie werd uitgevoerd  door Prof. Dr. I. Dhooge in het UZ te Gent en tenslotte volg ik hoortraining bij  Martine de Smit in het RC Overleie te Kortrijk.!

Ook gaat een dankwoord uit naar alle CI dragers die bereid zijn om hun ervaringen  te delen met mogelijke toekomstige CI dragers!